Azt mondtam magamnak: «Elég a visszérből! Visszakapom az egészséges, fiatal lábaimat!»

Ahogy mondani szokták, az öregség nem a gyenge idegzetűeknek való. Szinte mindenki, aki elérte az én koromat magas vérnyomásban, cukorbetegségben vagy más egészségügyi problémában szenved. Visszérbetegséget diagnosztizáltak nálam. Ez a tény nem lepett meg, mert ez egy családi betegség. Édesanyámat megműtötték, tehát ez genetikai eredetű. Amikor fiatal voltam, szerettem szűk, magas sarkú csizmákat viselni.

Akkoriban nem voltam óvatos. Sok más gondom is volt, amelyek sokkal fontosabbnak tűntek számomra, mint a lábproblémák: keményen dolgoztam, gondoskodnom kellett a gyermekeimről, és pénzt kellett keresnem. 40 éves koromban már súlyos visszérbetegségem volt, és 8 órás műszakok után alig tudtam mozgatni a lábam... A férjem sokat segített nekem, pakolásokat készített és masszírozta a lábam, hogy enyhítse a fájdalmat. Természetesen ezek a módszerek segítettek csökkenteni a fájdalmat és a duzzanatot, de csak átmenetileg.

img

Ahogy öregedtem, a problémáim egyre súlyosbodtak. 68 éves koromban nem tudtam 10 percnél tovább állni kínzó fájdalom nélkül.

Ekkor úgy döntöttem, hogy segítséget kérek, és elmentem egy magánklinikára. A szakember megvizsgálta a lábamat, és azt mondta, hogy nincs mit tenni. Ahhoz, hogy újra járni tudjak, műtétre van szükségem.

El sem tudom mondani, milyen sokkhatás ért a vizit után. A bátyámnak ugyanez volt a problémája, és ugyanarra a magánklinikára ment... Rengeteg pénzt költött, de amikor látta, hogy semmi sem segít, úgy döntött, hogy megműtteti magát. Segített a fájdalmon, de még mindig nehezen tudott járni.

Váratlanul találtam egy megoldást

Semmi mást sem tehettem. Elkezdtünk spórolni a műtétre. Ez volt az utolsó esélyem, hogy megszabaduljak a lábfájdalmaktól. Egy nap az unokahúgom meglátogatott, és egy prospektust tartott a kezében. Elmondta, hogy egy egészségügyi szakembertől kapta. Ez egy prospektus volt a visszerektől való megszabadulás új módszereiről. Információt kért a NeoVeris nevű termékről.

Úgy tűnik, ez egy innovációs termék, amely éppen akkor került a piacra. Akkor még nem volt túl népszerű, de akik használták, esküdtek rá, hogy működik. Az eredmények felülmúlták elvárásaikat.

Miután figyelmesen elolvastam a prospektusban található információkat, úgy döntöttem, hogy többet megtudok erről az ígéretes készítményről. Elegem volt a varázslatos megoldásokat kínáló sarlatánokból, akik csak rontottak a problémán.

Az unokahúgom megtalálta a NeoVeris hivatalos szállítójának weboldalát, ahol minden szükséges információ megtalálható: használati utasítás, az összetevők listája és olyan emberek beszámolói, akik mindössze 1 hónap alatt megszabadultak a súlyos visszeres tünetektől!!!! Semmilyen műtét! El tudják képzelni?

Az unokahúgom megrendelte az interneten, és egy héttel később megérkezett a csomag..

Miután elkezdtem használni, néhány nap múlva észrevettem, hogy a lábam nem fáj annyira, mint máskor. Az állandó fájdalom megszűnt, és soha többé nem tért vissza.

Egy hét múlva teljesen megszabadultam a duzzadt vénák okozta fájdalomtól. Újabb egy hét múlva a visszér, amely duzzadtabb és fájdalmasabb volt, elmúlt. Aztán mertem felvenni olyan ruhát, amelyet 3 éve nem viseltem (mindeközben a NeoVeris gélt használtam az utasításoknak megfelelően).

Azóta eltelt több mint 1 év - most már annyit mozoghatok és sétálhatok, amennyit csak akarok, anélkül, hogy aggódnék a lábfáradtság miatt, mivel ez már nem történik meg!!! Úgy futok, mintha 16 éves lennék.

img

Minden barátomnak meséltem erről a csodálatos gélről, amely megmentette az életemet. Még mindig nem tudom elhinni!

Milyen jó érzés egészségesnek lenni. Köszönöm a NeoVeris alkotóinak!

Szakértői vélemény

img
László Molnár, szakember a vénasebészet területén
(több, mint 30 éves tapasztalat)
Azt javaslom, hogy próbálja ki a NeoVeris . Teljesen biztonságos, hipoallergén és könnyen használható. Mindössze 2 hét alatt észrevehető javulást fog tapasztalni.
img
Zita Fazekasné, szakértő a vénák egészségének területén
(10 éves tapasztalat)
А NeoVeris gél valóban segít a visszeres panaszokon, ez bizonyított tény. Gazdaságos, biztonságos és nagyon hatékony.
img
Csaba Balla, magánklinika vezetője
(több, mint 30 éves tapasztalat)
Én magam már 9 napja alkalmazom, és minden páciensemnek ajánlom. Az eredmények hihetetlenek: a visszerek jelei az esetek 95%-ában néhány héten belül eltűnnek.

Van válaszom a kérdésre: “Megszabadulhatok a visszeres tünetektől műtét nélkül?” - "Igen, ez lehetséges"

Ne halogassa a visszér elleni küzdelmet!

img
  • Szokásos ára: 52500 huf
  • Új ára: 10500 huf
CIKKHEZ FŰZÖTT HOZZÁSZÓLÁSOK: 8
Virág Takácsné 20.08.2023
Fantasztikus, korábban csak alacsony sarkú cipőt hordtam, most pedig bármit felvehetek!
Nikolett Soósné 20.08.2023
Nemrég jelentek meg a lábfájdalommal kapcsolatos problémák. Meg is duzzadtak, és csúnya kék csomók voltak rajtuk. Attól tartok, hogy ez örökletes, mivel anyámnak ugyanez a problémája! Úgy döntöttem, hogy mindkettőnknek megrendelem a NeoVeris gélt. Együtt használjuk, és máris sokkal jobb lett! Édesanyám teljesen megszabadult a fájdalomtól.
Natália Mezeiné 20.08.2023
Köszönet a szerzőnek a cikkért és a készítmény ajánlásáért. Nem találtam sok információt a NeoVerisről az interneten. Valószínűleg azért, mert ez egy viszonylag új termék a piacon. Nagyon fáj a lábam, és már sok kezelésen mentem át, de mindig visszatér. Ki fogom próbálni ezt a gélt, köszönöm az ötletet..
Kinga Kelemenné 19.08.2023
Én is visszérbetegségben szenvedek, ez egy örökletes állapot! Édesanyám és nagymamám is szenved tőle. Megrendeltem ezt a gélt, fantasztikus. Köszönöm az ezzel kapcsolatos információkat!
Réka Vörösné 19.08.2023
А NeoVerist édesanyámnak köszönhetően fedeztem fel. Nagyon szkeptikus ember vagyok, és meg akartam győzni, hogy ne rendelje meg ezt a terméket. De megrendelte, és amint megkapta, azonnal használni kezdte. Amikor felhívott, és azt mondta, hogy: "nincs több visszerem", el voltam ámulva! Most már tudom, hogy mit fogok használni, ha visszereim lesznek.
Hanna Gálné 19.08.2023
Tornász vagyok, nem túl híres, de a rajongóim jól ismernek. Rengeteg munkát és odaadást igényel, hogy minden gyakorlatomat megfelelően végezzem. Ha egyesek számára a visszerek esztétikai problémát jelentenek, számomra a karrierem végét jelképezik. A NeoVeris-re véletlenül találtam rá, egy kollégám használta. Megkérdeztem tőle, hogy mi az, és este utánanéztem az interneten. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom és megrendelem. Nincs más választásom, különben fel kell adnom a karrieremet a súlyosbodó visszeres problémák miatt.
Elvira Kissné 18.08.2023
Ez a NeoVeris gél fantasztikus. A fiam születése után kezdtem el szenvedni a visszerektől. Édesanyám vette nekem a NeoVeris gélt, amely másfél hónap alatt segített megszabadulni a visszerektől.
Flóra Molnárné 18.08.2023
Körülbelül egy hónapja használom ezt a gélt. És mindenkinek csak ajánlani tudom a NeoVeris-t Online rendeltem, és futárral szállították ki. Már használom, és tetszik a használata. Jól beszívódik, és nem hagy zsíros maradványt. Most már jobban érzem magam, és a lábam már nem fáj a nap végére. Nagyon tetszik a hatása. Ne félj megrendelni!